DJI Spark: Kleine drone met slimme functionaliteiten

De Spark is de kleinste drone van DJI. Naast het kleine formaat is de drone ook de goedkoopste drone welke wordt verkocht bij DJI. De kleine drone zit vol met technische functionaliteiten. 

De DJI Spark is een nieuwe mini-drone van DJI welke wordt verkocht voor een bedrag  van 599 euro. Ondanks zijn kleine formaat zijn er behoorlijk veel slimme functionaliteiten aanwezig in de drone. De mini-quadcopter stijgt op uit je hand en kan er ook weer op landen. Hij is met gebaren te besturen, waarmee je bijvoorbeeld selfies kan maken.

Met de Spark richt DJI zich juist op consumenten die minder hoge eisen stellen. Er zijn ten opzichten van de duurdere modellen een aantal beperkingen. Zo is er geen 4K-camera te vinden en is de stabilisatie beperkt. Wel is de drone klein genoeg om te landen op jet handpalm.

Naast het standaardpakket van € 599 is er ook een combo-pakket van € 799. Met een combo-pakket krijg je naast de standaard geleverde accessoires een extra accu, een hub om je accu’s op te laden, de Spark controle, extra propellers en Guards voor de propellers.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here