‘Gelekte afbeelding toont high-end Nokia 8 smartphone’

Eerder deze week verschenen er een aantal details over de nieuwe Nokia 8 smartphone. Nu zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. 

Nokia 8 smartphone

De Nokia 8 wordt naar verwachting de eerste echte high-end smartphone van HMD Global. De nieuwe smartphone wordt binnenkort uitgebracht en heeft de beschikking over high-end hardware. Evan Blass heeft de afbeeldingen gepubliceerd op VentureBeat.

Qua design is het duidelijke Nokia-ontwerp zichtbaar. Wel is duidelijk te zien dat er aan de achterzijde van de smartphone een dubbele camera is te vinden. Verder beschikt de smartphone waarschijnlijk over een 5,3-inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Onder de motorkap van de smartphone is er naar verwachting een Snapdragon 835-chip te vinden. Deze chip is momenteel een van de krachtigste chips en wordt ook gebruikt in de Galaxy S8. Verder heeft de smartphone nog de beschikking over 4GB aan RAM en 64GB interne opslag.

HMD Global gaat de smartphone waarschijnlijk op 31 juli onthullen voor een adviesprijs van 589 euro. Ten opzichten van de voorgaande Nokia exemplaren is dit de duurste Nokia-smartphone.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here