Nest Cam IQ beschikbaar in Nederland

De nieuwe Next Cam IQ is sinds vorige week beschikbaar. De eerste bestellingen worden sinds deze week verzonden. Ook is het mogelijk om de nieuwe Nest Cam IQ te bestellen. 

Nest Cam IQ

De Nest Cam IQ is een nieuwe camera welke beschikt over een 4K-sensor en ook in 4K-kwaliteit kan opnemen. De Nest Cam IQ heeft een nieuwe 8 megapixel 4K-camera en beschikt over een compleet nieuw design.

De streamingkwaliteit wordt beperkt tot een kwaliteit van 1080p. De 4K-sensor wordt vooral ingezet bij de nieuwe Supersight functionaliteit. Met deze functie is het mogelijk om digitaal te kunnen inzoomen op het apparaat.

De camera is ook uitgerust met gezichtsherkenning. Hierdoor kan de camera detecteren wie er in beeld verschijnt. Je kunt in de Nest-app instellen dat je een melding ontvangt zodra er onbekende in beeld zijn. Wel heb je voor de gezichtsherkennings functionaliteit een betaald Nest Aware-abonnement nodig.

De nieuwe Nest Cam IQ is beschikbaar voor een bedrag van 349 euro. Een Nest Aware-abonnement is beschikbaar voor 10 euro per maand.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here