Ontwikkelaar maakt Google Camera met HDR+ geschikt voor Snapdragon 820, 821 en 835

Een ontwikkelaar heeft het voor elkaar gekregen om de camera software van de Google Pixel beschikbaar te maken voor smartphones met een Snapdragon 820, 821 en 835 chipset. 

De Google Pixel staat bekend als een van de beste camerasmartphones welke momenteel te verkrijgen zijn. De verschillen komen vooral door de software welke Google gebruikt voor de smartphone. Google heeft de Pixel-smartphones een speciale app meegegeven waarmee de camera maximaal mee kan functionaliteiten.

De app is alleen voor de Pixel bestemd, maar een ontwikkelaar van XDA heeft het voor elkaar gekregen om de software te kraken en beschikbaar te maken voor andere smartphones. Het is mogelijk om de camera-app te installeren op een smartphone welke beschikt over een Snapdragon 820-, 821- of 835-processor.

Via een APK-file is het mogelijk om de app los te installeren. Elk toestel met een Qualcomm Snapdragon 820-,821- of 835-chip kan gebruik maken van de gekopieerde camera-app. De smartphone moet beschikken over een ISP sensor, welke is te vinden in de Snapdragon-chips.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here