Render afbeeldingen Samsung Galaxy A72 5G opgedoken

Eerder deze week verschenen er verschillende render afbeeldingen van de Samsung Galaxy A52 5G smartphone. Inmiddels is ook de Galaxy A72 5G opgedoken. Een release van de smartphones zal hierdoor niet lang meer duren. 

Samsung Galaxy A72 5G

De render van de Galaxy A72 5G smartphone zijn vrijgegeven door Evan Blass op Voice. De afbeeldingen heeft veel vergelijkbaarheden in vergelijking met de Galaxy A52. Het grootste verschil zit hem vooral in de grote van de smartphone.

Vooral onder de motorkap zullen er een aantal vernieuwingen worden toegepast. Volgens de laatste geruchten beschikt de Galaxy A72 5G over een nieuwe Snapdragon 750G-processor met 6GB/8GB aan werkgeheugen en 128/256Gb aan interne opslag. Het scherm van de Galaxy A72 5G is naar verwachting 6,7-inch groot en beschikt over een Full-HD resolutie.

Naar verwachting beschikt de Galaxy A72 5G over Android 11 met de nieuwe One UI 3-software.

Het is onduidelijk wanneer de Galaxy A72 en A52 worden aangekondigd, maar gezien de huidige afbeeldingen en geruchten welke in omloop zijn zal dit niet lang meer duren.

Samsung heeft zelf de komst van de nieuwe mid-range Galaxy A52 en Galaxy A72 al aangegeven. De smartphones zijn op de site van Samsung alvast in de details van enkele pagina’s te vinden.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here