Render laat Samsung Galaxy Note 8 zien

Er zijn render afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Galaxy Note 8. Al langere tijd gaan er geruchten over de nieuwe smartphone van Samsung. Opvallend zijn de dunne schermranden rondom de smartphone. Samsung heeft inmiddels laten weten dat de smartphone eind augustus gepresenteerd zal gaan worden. 

Vandaag zijn er enkele render afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. Volgens Sammobile is de render gemaakt door een bron welke er nooit ver naast zit. Het is inmiddels geen geheim meer dat de Galaxy Note 8 zal beschikken over dunne schermranden. Volgens Evleaks beschikt de smartphone over een scherm met een beeldverhouding van 18.5:9.

Volgens geruchten wordt de nieuwe smartphone op 23 augustus gepresenteerd. Een topman van Samsung heeft inmiddels laten weten dat de smartphone inderdaad eind augustus wordt gelanceerd. Samsung heeft nog geen officiële datum vrijgegeven.

De Galaxy Note 8 heeft volgens Evan Blass heeft een hoog prijskaartje, als we de laatste geruchten mogen geloven wordt de smartphone verkocht voor een adviesprijs van 999 euro.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here