Microsoft stopt met ondersteuning Windows Phone 8.1

Het smartphone-project van Microsoft heeft steeds minder mogelijkheden en toekomst. Microsoft heeft besloten om te stoppen met de ondersteuning van Windows Phone 8.1. 

Windows Phones zijn nog echt een groot succes geweest. Er zijn veel goede elementen te vinden in Windows Phone, maar het grootste gemis is de hoeveelheid apps en de mogelijkheden van het OS. Microsoft heeft besloten om per direct geen updates en ondersteuning te bieden voor Windows 8.1 Phones. De smartphones zijn nog wel te gebruiken, al wordt de beveiliging wel steeds minder goed en verschijnen er geen functionaliteiten voor het Windows Phone 8.1 systeem.

Weinig apps

Het grootste probleem voor Windows Phone is het aantal apps welke te verkrijgen zijn voor het besturingssysteem. Veel apps zijn wel te vinden in de App Store en Google Play Store, maar Windows Phone zijn er maar weinig apps beschikbaar.

Windows Phone 10 wordt wel gewoon ondersteund en blijft gewoon draaien. Voor dit platform komen er nog wel nieuwe apps beschikbaar, al zijn dit uiteraard een stuk minder in vergelijking met iOS en Android.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here